Колку прозори ?
Висина на прозорот (во см.)
Ширина на прозорот (во см.)Ви треба М1558 метра.
Лајсна М1558 ќе ве чини денари.

Ви треба M3020 парчиња.
Елемент M3020 ќе ве чини денари.

Вкупно “Модел 9” за прозори ќе ве чини
денари.