Колку прозори ?
Висина на прозорот (во см.)
Ширина на прозорот (во см.)Ви треба М1564 метра.
Лајсна М1564 ќе ве чини денари.

Ви треба M3020 парчиња.
Елемент M3020 ќе ве чини денари.

Вкупно “Модел 7” за прозори ќе ве чини
денари.